Känner du att du skulle passa utmärkt i samarbete med gäster och att ditt värdskap passar in hos oss. Tveka då inte att maila in ett CV och ett personligt brev till oss!
reception@hotellaurum.se. Är du kock, koket@hotellaurum.se

Vi vill gärna att ni är över 20 år samt har någon sorts erfarenhet av yrket ni söker till.

 

 Restaurangbiträde:

Vi har en restaurang som tar upp till 112 gäster och det kan vara väldigt många gäster som vill ha service samtidigt. Ett krav vi har för att få jobba hos oss är att man är serviceinriktad och att man ser gästen. Vi jobbar mycket med ett gott värdskap. I restaurangen ansvarar man över att det hela tiden ser fint och rent ut. Man plockar disk och man torkar bord, det som hör till en restaurang. Men främst servicen, alla gäster har sina egna önskemål.

Reception
Som receptionist på Hotell Aurum har man ansvar över dagens konferenser, hotell-och konferens bokningar, mail som t.ex. offerter och bekräftelser. Man checkar in och ut våra hotellgäster. Service och värdskap väldigt viktigt och ett krav hos våra medarbetare. Man hälsar gästen välkommen och man önskar en fortsatt trevlig dag. Gästerna skall känna sig välkomna när de anländer till hotellet och skall vilja komma åter när den har avrest. Den bästa reklamen man kan få är nöjda gäster.

Städ
Se till att hotellrummen är rena och fina och är välkomnaden när gäster kliver in i rummet.
Man skall ha koll på stammisars önskemål i sina rum, vill gästen ha en extra kudde?
Vill gästen ha en loka på rummet? Man städar rummen och ansvarar över att gästen trivs och känner sig hemma. En städerska möter gästen i korridoren och säger:

-Go´morgon! Och du har då gjort gästens första upplevelse för dagen. Viktigare än man tror.
Som städerska har du en lika viktig roll som en kock som skall laga god mat.

Kök
I köket så ansvarar man över dagens konferens fika som skall dukas fram på förmiddagen och eftermiddagen. Man ser till att det finns fina och fräscha sallader till dagens lunch- och middagsbuffé. Som kock ansvarar man även över dagens beställningar från våra leverantörer, samt packar upp dagens varor.

 

 

 

Jobba hos oss!

Hotell Aurum

Gymnasievägen 12, 931 57 Skellefteå

Tfn: +46 (0)910 88 330

E-post: reception@hotellaurum.se

 

Hitta till oss. Se karta

Följ och gilla oss gärna på sociala medier! Där hittar du information och aktuella erbjudanden