Om Aurum

Hotell Aurum ligger alldeles intill E4:an, så det är lätt att hitta. Hotellet slog upp portarna i oktober 1979 men har gjort ett antal renoveringar sedan dess och den senaste nu våren 2017. Hotellet erbjuder 74 gästrum, totalt 125 bäddar.  Vi lovar att ni kommer att känna er som hemma hos oss, boka er bokning och njut av dagen.

 

 

 

 

Rum

Tanken är att du ska sova lika gott oavsett vilket rum du väljer, vi har 4 olika kategorier på rum. Valet är ditt vilken typ av rum du föredrar.

 

Restaurang

I vår restauraung lagar vi mat enligt en enkel tradition, genom att välja råvaror efter säsong. Det serveras buffé med dessert i stort varje dag. På sommaren kan du se våra kockar ute vid grillen och servera nygrillat kött, fisk och grönsaker. Har ni tur så kan det även vara grillad dessert.

 

Spa

På nedre våningen hittar du daggdroppen-spa. Här känner du naturens rika kontraster direkt mot huden. Boka massage och stärkande behandlingar anpassade bara för dig, eller njut tillsammans med dina vänner.

 

Konferens

Olika typer av möten, branscher och människor har varierade behov och önskemål. Riktigt bra konferenser har miljöer som inspirerar, teknik som levererar och kreativa verktyg som gör det roligt och enkelt. Och vad vore mötet utan en kopp gott kaffe?

 

 

Välkommen till oss på Hotell Aurum!

 

Hotell Aurum

Gymnasievägen 12, 931 57 Skellefteå

Tfn: +46 (0)910 88 330

E-post: reception@hotellaurum.se

 

Hitta till oss. Se karta

Följ och gilla oss gärna på sociala medier! Där hittar du information och aktuella erbjudanden