Serviceutbud

Vi på Hotell Aurum värnar alltid om ett gott värdskap och vi vill att alla våra gäster skall känna sig varmt välkomna. Vi vill att ni som gäst skall trivas hos oss och har ni frågor, funderingar eller förslag på någon förbättring – tveka inte att säga det till oss!

Rum

Hotell Aurum erbjuder 74 gästrum indelade i 4 olika kategorier, kika in under Hotellrum för att titta närmare på dessa. För bokning av rum till bästa pris klicka på Boka Rum uppe i högra hörnet.

Djurrum

Vi har en hel våning där djur är välkomna, mer info finns här.

 

Restaurang

I vår restaurang serveras frukost, lunch- och middagsbuffé. För större grupper vänligen boka bord på 0910 – 883 30 eller maila reception@hotellaurum.se.

 

Spa

Daggdroppen Spa håller till en trappa ned i hotellet och tar emot bokade tider för massage och behandlingar. Alla frågor angående Daggdroppen Spa hänvisar vi till www.daggdroppenspa.se eller ring receptionen och be att få bli kopplad.

 

Konferens

Är ni intresserade av konferens eller offert? Vänligen maila reception@hotellaurum.se så svarar vi så snart vi kan. Vill du läsa med om vårt konferensutbud klicka här.

 

Wifi

Alla ytor i hotellet erbjuder fritt trådlöst internet. Gästdator med utskriftmöjlighet finns i receptionen.

 

Frukost

Vad är en hotell vistelse utan den obligatoriska frukosten? Frukost ingår alltid när du bokar rum hos oss. Vi serverar varje dag en varm och kall buffé där vi hoppas alla ska hitta något de tycker om. Eller varför inte våga prova något nytt!

Har du kostavvikelser, säg gärna till innan ankomst så kan vi se till att extra alternativ finns för dig.

 

Frukost serveras:

Måndag – Fredag 6:30 – 9:30

Lördag – Söndag 7:30 – 10:30

 

Under sommarperioden kan det vara andra tider. Hör med receptionen vid ankomst.

 

Är det så att ni måste checka ut innan frukosten öppnat kan vi erbjuda frukostpåse att ta med. Tala med receptionen vid ankomst.

 

 

 

Parkering

En mindre och en större parkering (med plats för bussar) finns att tillgå gratis för våra gäster precis utanför hotellet. Under vintern finns det motorvärmare på ett flertal platser, bara att koppla in sig!

 

Gym

Ett nybyggt gym finns att tillgå helt kostnadsfritt för våra gäster. Träna hårt!

 

Bagage

Vi har ett låst bagagerum i receptionen. Ifall du behöver lämna väskorna innan du kan checka in, eller efter du checkat ut.

 

 

 

 

 

Hotell Aurum

Gymnasievägen 12, 931 57 Skellefteå

Tfn: +46 (0)910 88 330

E-post: reception@hotellaurum.se

 

Hitta till oss. Se karta

Följ och gilla oss gärna på sociala medier! Där hittar du information och aktuella erbjudanden